+085 - 111 70 68 info@10happy.nl
* Betaal achteraf met Afterpay * Gratis thuisbezorgd * Betaal met IN3

Winkelwagen

Garantie

Garantievoorwaarden 10Happy

Alle horloges en sieraden die verkocht worden via onze website van 10Happy zijn 100% origineel en van hoge kwaliteit. Echter kan het natuurlijk zijn dat uw horloge defect kan gaan aan uurwerk, kast, armband of andere defecten.

Om duidelijkheid te geven sommen wij onder op welke wettelijke garantie er is bepaald voor de verkoop van horloges:

  • U heeft standaard 30 dagen herroepingsrecht. U kunt het artikel gedurende deze 30 dagen bekijken en houden. Wilt U onverhoopt het horloge toch retour sturen, dan is dat geen enkel probleem. U hoeft geen reden voor retour op te geven. Zorgt U wel dat het horloge in de originele verpakking en de originele staat retour gestuurd wordt. Als U het horloge retourneert, geeft U dat aan binnen de zichttermijn van 30 dagen. Na dag van melding retourneren heeft U nog 14 dagen als termijn voor het retour sturen van het horloge. Als de termijnen zoals eerder vernoemd overschreden worden houden wij ons het recht voor het retour te weigeren. Wij kunnen geen retouren weigeren. Wel kan er waardevermindering optreden als gevolg van schades, ingebrekestelling etc. Aan de hand van deze bepaling kan er een reductie plaats vinden op het terug te betalen bedrag.
  • De meeste horloges hebben een garantietermijn van 24 maanden op het uurwerk, enkele uitgezonderd met 12 of 36 maanden, afhankelijk van het type horloge. Wij vermelden dit altijd bij de omschrijving van het horloge.
  • Alle garanties hebben betrekking op het uurwerk zelf. Schades aan kast, armband, sluitingen, door waterschade, valschade, breekschade, verkleuringen of schades ontstaan door externe factoren vallen niet onder de garantie. Ook schades aan kronen of drukknoppen vallen niet onder de garantie. Al onze horloges worden vooraf door onze horlogemaker getest en gecontroleerd. Individuele gevallen van schades en/of breuken kunnen door ons beoordeeld worden. Echter in voorgenoemde schades behouden wij het recht voor deze te weigeren.
  • 10Happy biedt U de mogelijkheid/service de armband door ons in te laten korten. U kunt vooraf aangeven hoeveel schakels er verwijderd dienen te worden. Ook kan U na opsturen het horloge retour sturen om door ons – gratis – de armband te laten inkorten. Dat kost U wat dagen/tijd aan gemis maar dan is het inkorten voor rekening van 10Happy. Let op! Vooral bij keramische armbanden kan dit handig zijn. Als U het laat inkorten bij de juwelier en het breekt, dan vergoeden zij de armband niet!! 10Happy wel en het inkorten is gratis – en bij een keramische armband – de kosten voor verzenden vanaf uw adres vergoeden wij ook nog eens.
  • 10Happy levert altijd 100% originele horloges en sieraden. De originaliteit hebben wij laten testen, controleren en vastleggen bij meer dan 20(!) instanties, juweliers en horlogemakers. Mocht U toch nog twijfelen? Gaat U gerust met uw exemplaar langs bij een horlogemaker of juwelier ter controle.

Hopende U geïnformeerd te hebben,

10Happy

Spijkenisse

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0