+085 - 111 70 68 info@10happy.nl
* Betaal achteraf met Afterpay * Gratis thuisbezorgd * Betaal met IN3

Winkelwagen

Over ons

Volg uw passie, dan zal succes uw deel zijn....

Onze missie

10Happy wil via heldere en aantrekkelijke prijzen haar klanten voorzien van kwalitatief goede artikelen tegen eerlijke en concurrerende prijzen.

Onze benadering

De keuze is reuze… De keuze is aan de koper. En dat is precies datgene dat 10Happy voorstaat. Wij willen U de keuze geven waar U tegen een concurrerende prijs een kwalitatief hoogstaand item kunt kopen.

Ons verhaal

Uit liefde voor horloges geboren en getogen. Omdat elk model horloge of sieraad een persoonlijk verhaal vertelt….

Onze filosofie

Klant of verkoper. We hebben elkaar nodig. Uiteindelijk gaat het erom dat U en wij een duurzame actie kunnen wegzetten. Hoe? U zoekt, wij bieden. Wederzijds vertrouwen, wederzijds respect. Niet goed? Geld terug!

Van onze creatief website redacteur mocht ik mijn inbreng hebben op dit mooie platform.What you buy is what you get. Merkhorloges tegen scherpe prijzen. Mooie merkhorloges! Nog elke dag zoek ik deze zelf uit bij de diverse inkoopkanalen waar wij reeds jaren een relatie mee hebben. Op basis van vertrouwen, kwaliteit en een goede prijs. Voor mij? Eerlijk? Ja natuurlijk, een beetje dan, het overgrote gedeelte komt ten goede aan onze klanten die het verdienen…

Thomas

Thomas

Sales
Tobias

Tobias

Webbeheerder
Nancy

Nancy

Ondersteuning
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0